#

У Бучі оглянули хід відбудови багатоповерхівки на вулиці Вокзальна

09.02.2024 20:00
У Бучі оглянули хід відбудови багатоповерхівки на вулиці Вокзальна
Фото з місця події

У Бучі перший заступник голови Київської ОВА Микола Бойко спільно з народною депутаткою Ольгою Василевською-Смаглюк провели зустріч з мешканцями будинку на вулиці Вокзальна 101, який зараз відбудовують

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА.

Капітальний ремонт багатоповерхівки виконується коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Зараз у ній проводять внутрішні роботи, зокрема, ремонт пʼятого під’їзду.

Вже виконано утеплення та фасадні роботи на 70%, і за сприятливих погодних умов їх продовжать. Також у будівлі встановлені віконні блоки, проводять роботи з опорядження місць загального користування. Завершено ремонт чотирьох квартир без чистового оздоблення. У будинку встановлять нові поручні, зроблять ремонт вхідної групи з облаштуванням пандуса. Роботи планують завершити в травні 2024 року.

В ході перевірки підрядник відповів на питання, які турбували мешканців: 

  • Повна заміна всіх віконних блоків у будівлі. Такий захід необхідний для ефективної термомодернізації та архітектури будинку. Для цього підрядник спільно з головою ОСББ має опрацювати та погодити список квартир, де необхідно провести заміну вікон.
  • Капітальний ремонт ліфта в 5-му під’їзді. Ліфтова шахта мала часткові пошкодження внаслідок обстрілів. Поки ліфт працює, але потребує капремонту.
  • Ремонт вхідних груп та облаштування дверей.
  • Косметичний ремонт вцілілих чотирьох під’їздів. Нараді підрядник прораховує вартість робіт, після чого буде прийматися рішення щодо проведення такого ремонту.

Нагадаємо, що розпочати навчання у відбудованому Плосківському ліцеї Великодимерської ОТГ планують із 1 вересня цього року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook