#

У Бучі побудують медичний центр матері та дитини

30.06.2020 17:13
У Бучі побудують медичний центр матері та дитини
Фото з мережі Інтернет

У Бучі планують збудувати триповерховий інноваційний медичний центр матері та дитини з підземним паркінгом 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

Депутати Бучанської міської ради на 80 сесії підтримали проєкт рішення щодо розробки матеріалів містобудівної документації, а саме: "Детальний план території, орієнтовною площею 1,62 га, для будівництва медичного центру в межах вулиць Шевченка, Революції та існуючої житлової забудови в м. Буча Київської області".

Планується побудувати медичний центр, у якому високопрофесійні лікарі надаватимуть консультативну і практичну медичну допомогу для жіночого і чоловічого населення та дітей, які проживають на території Бучанського району, у перспективі- пацієнтам з Києва і сусідніх областей.

Наявність такого медичного центру на території Бучі сприятиме покращенню рівня надання хірургічної та гінекологічної допомоги .

Також планується відкрити на базі закладу тренінговий центр, який стане майданчиком для обміну досвідом між українськими лікарями та іноземними колегами.

Проєкт центру передбачає 3 поверхи та цокольний для технічних приміщень з підземним паркінгом.

Нагадаємо, що до 1 вересня 2020 року в місті Буча мають ввести в експлуатацію гімназію, яку будували чотири роки. 

Читати "Моя Київщина" у Facebook