#

У Бучі розпочав роботу Центр обслуговування платників податків (ФОТО)

18.08.2022 16:39
У Бучі розпочав роботу Центр обслуговування платників податків (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 18 серпня, у Бучі запрацював Центр обслуговування платників податків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.   

У заході з нагоди відкриття центру взяли участь голова Київської ОВА Олексій Кулеба, в.о. голови Державної податкової служби Тетяна Кірієнко, начальниця ГУ ДПС у Київській області Юлыана Козаченко та міський голова Анатолій Федорук.

Олексій Кулеба підкреслив:

Ще кілька місяців тому в Бучі загарбник коїв страшні військові злочини – вбивав невинних, обстрілював мирні квартали, знищував інфраструктуру. Проте, ми звільнили місто, звільнили Київщину. Крок за кроком налагоджуємо життя, відбудовуємо зруйноване, відкриваємо нові об’єкти. Незважаючи на війну, ми розвиваємося. 

За словами Кулеби, відкриття центру зіграє свою важливу роль для міста. Дуже важливо відновлювати економіку, допомагати бізнесу розвиватися. Робота центру значно спростить представникам бізнесу отримання необхідних адміністративних послуг. Тим паче, що, окрім самих послуг, тут фахівці будуть надавати підприємцям всю необхідну консультативну та інформаційну допомогу.

У центрі працює шість "віконець" роботи з клієнтами та надаються 79 видів адміністративних послуг.

Режим роботи центру:

  • Понеділок – четвер: з 08:00 до 17:00.
  • П’ятниця – з 08:00 до 15:45.
  • Субота, неділя – вихідні дні.

Нагадаємо, що в місті Буча з метою підвищення обізнаності дітей та дорослих про ризики, пов'язані з вибухонебезпечними предметами, провели захід із мінно-вибухової безпеки.



Читати "Моя Київщина" у Facebook