#

У Бучі впроваджують систему сортування відходів

19.01.2024 10:10
У Бучі впроваджують систему сортування відходів
Фото з місця події

В межах меморандуму про співпрацю між Бучанською міською радою та Українською Пакувально-Екологічною Коаліцією у Бучі продовжують впроваджувати систему сортування відходів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

МПП "Рада" замінили старі контейнери на нові. Встановлено 22 нових баки для роздільного збирання відходів на 12 сміттєвих майданчиках. Це дасть змогу громаді відповідати найвищим екологічним стандартам. 

Зібрані відходи відправляються на досортування на сміттєпереробний комплекс Спеціалізованого екологічного підприємства "Рада", а далі – на переробні підприємства по всій Україні. 

Ми живемо в еру, коли раціональне поводження з відходами, використання екологічно чистих технологій та раціональне використання ресурсів – це не лише мода, але й необхідність. Люди мають взяти за звичку сортувати сміття, адже це наше майбутнє. Тож ми усіма силами стараємось заохочувати та навчати цьому людей,

– кажуть екоактивісти.

Нагадаємо, що викладачі Бучанської дитячої школи мистецтв імені Левка Ревуцького отримали Гран-прі на Міжнародному конкурсі мистецтв "Талант року".

Читати "Моя Київщина" у Facebook