#

У Чабанах збудують велотрек вартістю понад 3 млн гривень

17.10.2018 10:12
У Чабанах збудують велотрек вартістю понад 3 млн гривень

Департамент регіонального розвитку і ЖКГ Київської обласної державної адміністрації уклав договір зі своїм постійним підрядником - ТОВ СК "ЕСЮ Україна" - на капремонт велотреку в селі Чабани. За 3,39 млн гривень підрядник повинен буде зняти старе покриття, виправити профіль його фундаменту і зробити новий. Площа, яку займатиме новий асфальт, складатиме 4880 тис. кв. метрів

 

Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на “КиевVласть”.

Як стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 4 жовтня 2018 року Департамент регіонального розвитку і ЖКГ Київської обласної державної адміністрації  уклали договір з ТОВ "Будівельна компанія" ЕСЮ Україна " на проведення капремонту велотреку в смт Чабани Києво-Святошинського району Київської області. Вартість угоди склала 3,39 млн гривень.

Згідно з угодою, підрядник до кінця січня 2019 року має поміняти покриття на велотреку. Загальна площа нового покриття складатиме 4880 тис. Кв. метрів. Також проектно-кошторисна документація передбачає, що підрядник повинен виправити профіль основи покриття, і облаштувати нові водозабірні споруди. Гарантія на відремонтований об'єкт повинна складати 10 років з дня здачі в експлуатацію.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Конкуренцію переможцю на торгах склало ТОВ "А-Груп". Їх пропозиція виявилася на 2 тис. гривень дешевше, ніж у переможця.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, компанія ТОВ "СК" ЕСЮ Україна "(Київ) була створена в 2016 році. Засновником є ​​Олександр Щепкін, а директором - Михайло Турак. Статутний фонд ТОВ складає 1 тис. гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: