#

У Чорнобильській зоні відчуження планують висадити символічну алею із троянд

23.03.2021 08:50
У Чорнобильській зоні відчуження планують висадити символічну алею із троянд
Фото з мережі Інтернет

Керівництво ДАЗВ разом із керівниками та представниками обласних державних адміністрацій, обласних державних рад та міських рад під час онлайн-зустрічі обговорили питання взаємодії та співпраці під час підготовки та проведення заходів до річниці аварії на ЧАЕС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Державне агентство України з управління зоною відчуження" у Facebook.

Зокрема, під час онлайн-зустрічі було обговорено попередні сценарії взаємодії та попередній перелік заходів, які можуть бути проведені спільно, зокрема в онлайн-форматі.

Також обговорили меседжі, мета яких- розповісти про сьогодення та майбутнє зони відчуження:

  • Використання фото- та відеоархівів, які допоможуть проілюструвати трансформацію, сучасний стан та майбутнє;
  • VR проєкти, що допоможуть відвідати зону відчуження з будь-якого куточка України та світу.

Окрім того, керівництво ДАЗВ запронувало офіційним делегаціям відвідати зону відчуження та долучитися до висадження символічної алеї із 35 кущів троянд, які символізуватимуть відродження та майбутнє Чорнобильської зони відчуження.

Учасники онлайн-зустрічі виявили зацікавленість запропонованими матеріалами та висловили сподівання на ефективну співпрацю в рамках організації заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи.

Також нагадаємо, що поліцейські Київщини виявили сім незаконних туристів у зоні ЧАЕС, один із яких загубився.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: