#

У ЦВК визначили відповідального за Київську область

22.10.2018 14:39
У ЦВК визначили відповідального за Київську область
Фото з мережі Інтернет

Центральна виборча комісія визначила членів комісії, які будуть відповідальні за здійснення повноважень у регіонах України та в закордонному окрузі

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням "Lb.ua", відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК у понеділок, 22 жовтня.

Зокрема за Київську область буде відповідальним заступник голови комісії Олег Конопольський, який також буде контролювати виборчий процес в Одеській області. В його обов’язки також входить координація зі Службою безпеки з кіберзахисту інформаційної інфраструктури ЦВК.

За Київ буде відповідати Олег Діденко. За Донецьку і Луганську області відповідальний Михайло Вербенський. За Крим, Севастополь, а також Кіровоградську область – Андрій Євстігнєєв. Заступник голови комісії Євген Радченко відповідатиме за Херсонську і Миколаївську області.

Закордонний округ, а також Вінницьку область буде курирувати Ольга Лотюк. Секретар комісії Наталія Бернацька відповідальна за Закарпатську, Івано-Франківську та Чернівецьку області.

Харківську область буде курувати Алла Басалаєва; Полтавську і Сумську – Ірина Єфремова, Волинську і Чернігівську – Ольга Желтова: Дніпропетровську – Світлана Кустова; Тернопільську та Хмельницьку – Катерина Махніцька; Запорізьку та Рівненську – Віталій Плукар; Львівську – Леонтій Шипілов; а Житомирську та Черкаську – Тетяна Юзькова.

Окрім того, ЦВК розподілила обов'язки між членами комісії.

Голова комісії Тетяна Сліпачук, серед іншого, відповідає за загальне керівництво роботою ЦВК, управління виділеними Центрвиборчкому засобами, координацію взаємодії з Верховною Радою, Кабінетом Міністрів та іншими органами державної влади, а секретар Наталія Бернацька – за підготовку засідань комісії.

Нагадаємо, ЦВК призначила перші вибори до чотирьох територіальних громад на Київщині.

За координацію питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб і роботу тендерного комітету відповідає заступник голови комісії Євген Радченко.

За взаємодію з правоохоронними органами відповідальним визначено Михайла Вербенського, а з місцевими органами влади. з приводу охорони Національною поліцією під час виборів – Ірину Єфремову.

За координацію з місцевими органами влади під час організації виборів буде відповідати Віталій Плукар, а за взаємодію з Міністерством закордонних справ і за координацію проведення загальнонаціональних виборів у закордонному окрузі – Ольга Лотюк.

Взаємодію з Національним агентством із запобігання корупції покладено на Олега Діденка, а координуватиме контроль за використанням коштів виборчих фондів кандидатів і партій у ЦВК буде Тетяна Юзькова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: