#

У Добропарку запрацювала перша в Україні новорічна локація

06.12.2021 09:09
У Добропарку запрацювала перша в Україні новорічна локація
У Добропарку відкрилася новорічна локація

Під Києвом у Добропарку, що знаходиться в селі Мотижин, уже панує різдвяно-новорічна атмосфера, адже там запрацювала резиденція Доброчара

Про це повідомляє інформаційний центр "Моя Київщина" з покликанням на "Вечірній Київ".

У суботу, 4 грудня, у Добропарку урочисто запалили вогні на новорічній ялинці та відкрити резиденцію українського чарівника Доброчара. Площа першої відкритої цього річ святкової локації становить 780 квадратних метрів. Кожна її кімната оповита таємничою атмосферою справжнього Різдва.

На території Резиденції відвідувачі можуть зустріти помічників Доброчара – казкових ельфів Добриків, які проведуть усіх охочих до Чарівника. Сам Доброчар залишається у своєму кабінеті, щоб привітати зі святами та подарувати солодкий гостинець.

Навколо Резиденції Доброчара розташований парк із п’ятдесяти світлових 3D-фігур різного розміру: сніговики, олені, пінгвіни, іграшки, новорічні казкові герої та атракціони.

На території  можна також почастувати смачними стравами та зігріваючими напоями, а на виході з Резиденції – придбати сувенірну продукцію на згадку про зимову пригоду.

Нагадаємо, що Київський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей, розташований у селі Копилів, відсвяткував 18-ту річницю із дня створення.

Довідково:

Парк працює із 10:00 до 20:00, а резиденція Доброчара відкрита з 11:00 до 20:00 (із вівторка по неділю, понеділок – вихідний).

Вартість квитка для відвідування парку та резиденції – 350 грн, пільговий – 250 грн (для багатодітних сімей, пенсіонерів (за віком), військовослужбовців строкової служби, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю 1 та 2 груп, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії, учасників АТО). Для дітей до 4 років, дітей з інвалідністю (до 18 років), дітей-сиріт (до 16 років) – вхід безкоштовний.

Відвідувачам резиденції Доброчара треба мати негативний ПЛР-тест або сертифікат про повну вакцинацію.

У матеріалі фикористано фото з сайтів "Вечірній Київ", "Big Kyiv".



Читати "Моя Київщина" у Facebook