#

У фастівському парку нове керівництво (ФОТО)

17.04.2019 10:59
У фастівському парку нове керівництво (ФОТО)
Новий керівник міського парку

Днями мер Фастова Михайло Нетяжук представив нового очільника міського парку імені Гагаріна Миколу Грону, на якого покладають великі сподівання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд".

Зараз міський парк знаходиться в комунальній власності Фастова, а завідує ним ТОВ "ОРТ-Вектор". Попереднє керівництво товариства не справлялось зі своєю роботою, тому всі сподівання покладені на Миколу Грону.

Новий керівник має досвід роботи з міським парком у Борисполі на Київщині, тому переконаний, що зможе зробити фастівський парк одним із найкращих у Київській області, а для цього йому потрібна допомога міської ради та фастівчан.

Благоустрій фастівського парку планують розпочати із центральної алеї, яка зараз знаходиться в дуже занедбаному стані: покласти кольорову плитку, поставити ковані лавки, ліхтарі, облаштувати клумби навколо цієї алеї, зробити в’їздні ворота. Згідно з проектом там має бути літній театр або місце для виступів артистів, а також зона фаст-фуду. Також, на думку Миколи Грони, у парку має бути зона спортивного відпочинку для молоді та літніх людей.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Новий керівник Фастівського парку переконаний, що парк має бути огороджений та належним чином освітлений, оскільки якщо деякі люди можуть вночі викопувати та виносити посаджені рослини. Також у парку планують видалити старі сухі дерева і насадити туї, клени та інші рослини, які надаватимуть йому колориту.

Нагадаємо, що 6 квітня міський голова Фастова закликав мешканців на суботник - прибирання центрального парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: