#

У Фастівському районі двоє дітей втекли з дому й ночували у власній халабуді (ФОТО)

17.07.2018 13:15
У Фастівському районі двоє дітей втекли з дому й ночували у власній халабуді (ФОТО)

Сьогодні, 17 липня, у поліції Київщини повідомили про розшук двох дітей з села Мотовилівка Фастівського району, які покинули домівку та ночували у змайстрованій власноруч халабуді

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Вчора близько 23.00 години до поліції звернулися жителі села Мотовилівка Фастівського району за допомогою розшукати їхніх дітей. Хлопчики 7 та 10 років в обід поїхали кататися на велосипедах і не повернулися додому.

До розшуку дітей одразу ж задіяли працівників ювенальної превенції поліції Київської області, особовий склад Фастівської поліції та кінологів із службовими собаками. Упродовж всієї ночі правоохоронці спільно з громадськістю та схвильованими батьками прочісували село та сусідні населені пункти.

Рано-вранці знайшли малечу в сусідньому селі Вишняки. Хлопці спали у змайстрованій із гілок дерев халабуді. Боячись покарання батьків, не повернулися додому.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з дітьми та нагадали про правила поведінки, які вони повинні знати і дотримуватися, щоб не стати об'єктом злочинних дій.

Шановні батьки! Щоб запобігти таким випадкам, наполегливо радимо більше спілкуватися зі своїми дітьми та цікавитися їх життям. Крім того, привчайте малечу до того, що вони завжди можуть звернутися за допомогою до поліції за телефоном "102".

Наголошуємо! Якщо зник ваш родич або близька людина, не гайте часу – негайно повідомляйте про це в поліцію. Це значно збільшує шанси розшукати ваших близьких якомога швидше.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: