#

У Фастівському районі грабіжники проведуть за ґратами 6 років

13.06.2019 06:20
У Фастівському районі грабіжники проведуть за ґратами 6 років
Фото з мережі інтернет

У Фастівському районі суд призначив покарання двом грабіжникам, які неодноразово вчиняли грабежі, будучи раніше судимими, у вигляді позбавлення волі на 6 років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області

Бородянський відділ Фастівської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт за обвинуваченням чоловіків у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України (відкритому викраденні чужого майна (грабіж), вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло).

Досудовим розслідуванням було встановлено, що в березні 2018 року 31-річний та 29-річний обвинувачені, змовившись між собою, неодноразово діяли умисно, з корисливих мотивів. Грабіжники знайшли ключ від вхідних дверей, проникли до будинку в смт. Клавдієво-Тарасове Бородянського району Київської області та викрали золоті вироби на суму понад 17 тисяч гривень.

Обвинувачені настільки були переконані у власній безкарності, що навіть після того як дізнались, що їх помітив знайомий власниці будинку продовжували грабувати.

Цікаво, що вони і раніше були судимими за вчинення злочинів проти власності.

Спільними діями правоохоронців їх місцезнаходження було встановлено та притягнуто до кримінальної відповідальності.

В ході судового розгляду обвинувачені свою причетність до вчинення злочину заперечували, але завдяки переконливим доказам їх вини у скоєному злочині були доведені. Судом кожного засуджено до 6 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: