#

У Фастівському районі викрали "Кентавра" (ФОТО)

11.10.2018 14:55
У Фастівському районі викрали "Кентавра" (ФОТО)
У Кожанці викрали трактор

Вчора, 10 жовтня, дільничні офіцери Фастівського відділу поліції оперативно затримали двох чоловіків, які у односельця викрали мотоблок марки "Кентавр" і продали його іншим особам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області у Facebook.

До поліції звернувся мешканець смт Кожанка Фастівського району та повідомив, що наглядні знайомі мешканці його села незаконно заволоділи – мотоблоком.

Поліцейські, які одразу прибули на місце події, провели ряд оперативно-розшукових заходів, встановили та затримали зловмисників. Ними виявилися місцеві жителі, які зізналися у скоєному злочині.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Викрадене майно вони продали односельцю, а виручені кошти намагалися витратили на власні потреби. Речовий доказ вилучено та повернуто власнику.

На даний час підозрюваних доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин події. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб) КК України. Правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: