#

У Фастівському районі затримали серійного домушника (ФОТО)

13.12.2018 14:22
У Фастівському районі затримали серійного домушника (ФОТО)

Сьогодні, 13 грудня, у поліції повідомили про затримання молодого чоловіка з села Борова Фастівського району, який підозрюється у вчиненні крадіжок з помешкань

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

У відомстві зазначають, що під час проведення оперативно-розшукових заходів, правоохоронці Фастівського відділення поліції затримали 22-річного жителя села Борова, який ґрунтовно підозрюється у скоєнні чотирьох крадіжок з помешкань своїх односельчан.

"Останню крадіжку він скоїв з будинку 71-річної пенсіонерки. До оселі   зловмисник проник шляхом пошкодження вікна, звідки викрав 5 тисяч гривень", - повідомили у поліції.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також зазначено, що зловмисником виявився 22-річний молодий чоловік, який вже мав проблеми із законом. Він зізнався працівникам поліції у скоєнні ще трьох крадіжок та надав правдиві покази. Заощадження, викрадені у пенсіонерки, молодик у подальшому витратив на власні потреби.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження. Чоловікові  судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою і йому загрожує позбавлення волі до шести років.  Триває досудове розслідування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: