#

У Фастівському районі затримали викрадача автівки

10.12.2018 12:16
У Фастівському районі затримали викрадача автівки

У Петропавлівській Борщагівці чоловік викрав автомобіль у свого сусіда

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу Національної поліції Київської області.

Автомобіль зник неподалік хостелу, де винаймав жило таксист. З кімнати, поки чоловік спав, разом з барсеткою викралили ключі, гроші, мобільний телефон та документи. Потерпілий одразу повідомив поліцію.

Завдяки злагодженим діям правоохоронців Києво-Святошинського та Фастівського районів викрадений автомобіль таксиста "Хюндай Акцент" вже перебуває на штрафмайданчику та невдовзі буде повернуто фірмі-власнику.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

В ході оперативно-розшукових заходів, в тому числі опитування свідків, правоохоронці встановили, що причетним до злочину може бути сусід заявника. 22-річного молодика нещодавно звільнили з роботи. Він також працював у службі таксі, проте напередодні сів за кермо у стані наркотичного сп’яніння.

Затримали автомобіль у Фастівському районі за дві години. Угонщик пояснив, що викрав машину товариша, щоб вирішити свої фінансові проблеми.

За фактом викрадення авто поліція відкрила кримінальне провадження. Підозрюваному суд вже обрав міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Молодому чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: