#

У Фастові дитячу амбулаторію хочуть перенести в нове приміщення - пацієнти обурені (ВІДЕО)

19.08.2018 13:55
У Фастові дитячу амбулаторію хочуть перенести в нове приміщення - пацієнти обурені (ВІДЕО)

Жителька Фастова Тетяна привела свою доньку на огляд до дитячої амбулаторії. Жінка хвилюється, що скоро зробити це буде проблематично. Адже медичний заклад міський голова хоче перенести в дорослу лікарню на період ремонту. Пацієнтів ця звістка стурбувала

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "112.ua"

"Дитяча поліклініка має залишатися дитячою, з окремим прийомом для дітей", - говорить Тетяна.

"Ми дуже погано ставимося до переносу поліклініки", - погоджується її землячка Еліна

Зараз прийом пацієнтів проводиться лише в одній частині медзакладу, в іншій - залишки будматеріалів. В амбулаторії обслуговується більше 9-ти тисяч дітей. Лікарі солідарні з пацієнтами - переїзжати не хочуть.

"Там тісно, просто тісно. ми пропонували робити ремонт поетапно: ліве крило, а потім праве. Це було б зручніше для нас, але нам сказали: неможливо. І нас готують до "евакуації", - Галина Сенчилова говорить в.о завідуючої амбулаторії загальної практики сільської медицини №2.

За словами голови Фастівської районної організації партії "За життя" Олександра Замули, такі дії з боку мера Фастова - незаконні.

"Одне крило залишається працювати, тобто праве, а ліве крило - починається ремонт. Це була обіцянка мера, проте вона зараз не виконується. ми будемо змушувати і добиватися того, щоб виконувалось законне рішення сесії", - говорить він.

"Ми будемо звертатися до НАБУ, ГПУ, та робити запити до Верховної Ради з приводу даної проблематики", - говорить голова Київської обласної організації партії "За життя" Сергій Боголюбов.Члени партії "За життя" обіцяють тримати ситуацію навколо фастівської лікарні на контролі

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: