#

У Фастові колишнім в’язням допомагали з працевлаштуванням

05.04.2021 20:30
У Фастові колишнім в’язням допомагали з працевлаштуванням
Фото з місця події

Сьогодні, 5 квітня, у Фастівському МРВ філії Державної установи "Центр пробації" було проведено захід

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Фастівської міської ради.

Він проводився з метою надання допомоги в працевлаштуванні та сприяння у відновленні статусу повноправного члена суспільства, повернення до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя в суспільстві.

У заході прийняли участь провідний фахівець з профорієнтації Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Наталія Весела,  провідний інспектор Фастівського МРВ філії ДУ "Центр пробації" у м. Києві та Київській області Ірина Вакуленко та фахівець Павліна Пруднікова.

Наголошується, що інформаційно-консультаційні послуги,  перелік актуальних вакансій, в тому числі можливість участі в тимчасових та сезонних роботах, роз’яснення щодо можливості реєстрації в центрі зайнятості та консультації щодо працевлаштування – це ті питання, які найбільше цікавили клієнтів центру пробації.

Зазначається, що особливу увагу було приділено питанню легалізації виплати заробітної плати, трудового законодавства та офіційного працевлаштування.

Нагадаємо, що 5 квітня у місті Фастів працівники поліції разом із журналістами перевірили, як місцеві жителі та підприємці дотримуються правил карантину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: