#

У Фастові молодики з автоматами викрали сейф із підприємства і замурували сторожа (ФОТО, ВІДЕО)

09.11.2021 15:50
У Фастові молодики з автоматами викрали сейф із підприємства і замурували сторожа (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Учора, 8 листопада, у Фастові двоє молодиків із пейнтбольними автоматами вдерлись на підприємство, зрізали болгаркою навісний замок і викрали готівку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис начальника ГУ Національної поліції у Київській області Андрія Нєбитова у Facebook.

Установлено, що вік крадіїв – 21 і 22 роки. Андрій Нєбитов розповів, що злочинців не варто вважати початківцями у кримінальному світі, тому що характер і підготовка до скоєння злочинів свідчить про протилежне. Під час обшуків у них виявили газові пістолети, відмички і ще безліч майна та електроінструментів, походження яких молодики не змогли пояснити.

Начальник поліції Київщини написав:

Готувались, підкрадались, чекали моменту – кадри із відео скоєння цього злочину чимось нагадують гру, втім, за такі "пустощі" зловмисникам нині загрожує до 6 років позбавлення волі.

Крім того, стало відомо, що перед скоєнням крадіжки у Фастові, хлопці пограбували і магазин у селі Велика Снітинка. Наразі здійснюється перевірка можливої причетності зловмисників до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Нагадаємо, що у Фастові, на вулиці Соборній, зрізали аварійно-небезпечні дерева.



Читати "Моя Київщина" у Facebook