#

У Фастові неповнолітні вкрали мопед, щоб розібрати його на частини та продати (ФОТО)

15.10.2020 13:30
У Фастові неповнолітні вкрали мопед, щоб розібрати його на частини та продати (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Фастів двоє юнаків вкрали мопед у 40-річного чоловіка, щоб покататися на ньому, а потім продати

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

До Фастівського відділення поліції із заявою про викрадення транспортного засобу звернувся місцевий житель. Він повідомив, що невідомі незаконно заволоділи мопедом, який був припаркований на стоянці.

На розшук викраденого транспортного засобу були орієнтовані всі наряди місцевої поліції та суміжних районів.

Невдовзі, під час несення служби наряд реагування патрульної поліції зупинив моторолер схожий за прикметами на викрадений. За його кермом був 15-річний хлопець. Він зізнався поліцейським, що напередодні разом із другом викрав транспорт, аби покататись та в подальшому продати його на запчастини.

Поліція вилучила мопед та повернула його законному власнику.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що 12 жовтня Агата Корнгаузер-Дуда, перша леді Польщі, відвідала Центр Святого Мартіна де Поррес у Фастові. Метою візиту було дізнатися якомога більше про діяльність закладу, що допомагає людям, які потрапили у важкі життєві обставини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: