#

У Фастові Нєбитов подарував доньці вбитого воїна охоронця (ВІДЕО)

29.06.2020 14:50
У Фастові Нєбитов подарував доньці вбитого воїна охоронця (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 29 червня, в місті Фастів святкує своє день народження Віталіна, яка є донькою Віктора Іванетти, котрий служив у полку поліції особливого призначення "Миротворець" та загинув у зоні бойових дій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське відділення поліції" у Faсebook.

Андрій Нєбитов привітав дівчинку зі святом і подарував маленького чотирилапого друга – породи німецька вівчарка зі спеціалізованого розплідника, де їх готують служити в правоохоронних органах. Від сьогодні пес слугуватиме і захищатиме маленьку іменинницю.

Андрій Нєбитов дуже довго готувався до дня народження Віталінки, адже таке свято буває раз на рік, тому сюрпризів було чимало.

Розчулившись історією маленької фастівчанки, до привітання долучився і ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй, який також передав свої вітання та подарунок – смачний торт.

Нагадаємо, що 22 червня у місті Фастів до правоохоронців зателефонувала жінка та сказала, що хоче підірвати будівлю, в якій розташований зал гральних автоматів, якщо вони його не зачининять.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: