#

У Фастові перевірили реалізацію проєкту допомоги постраждалим від домашнього насильства

18.10.2023 09:40
У Фастові перевірили реалізацію проєкту допомоги постраждалим від домашнього насильства
Фото з місця події

Учора, 17 жовтня, у Фастові відбулася зустріч з національним консультантом Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine Ольгою Ревук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Фастівської міської ради у Facebook.

Під час цієї зустрічі було проінспектовано реалізацію проєкту Денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, а також окреслено перспективи впровадження нових ідей та проєктів у Фастівській громаді.

Приміщення Центру у Фастові є обладнаним з урахуванням постреб та комфорту для тих, хто до нього звертається. Зокрема, є окрема кімната для тимчасового проживання, а також кімната для консультацій та психологічної допомоги.

Варто нагадати, що цей проєкт було реалізовано спільно з Фондом народонаслення ООН в Україні наприкінці літа. Наразі фахівці Центру активно працюють з мешканцями Фастівської громади.

У міськраді Фастова додають:

Сердечно дякуємо Ользі Ревук за співпрацю, адже навіть попри усі виклики воєнного часу, Фонд народонаселення продовжує розвивати важливі напрямки підтримки та допомоги у нашій громаді.

Нагадаємо, що у Молодіжному центрі Фастова відбудеться сесія з мінної безпеки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook