#

У Фастові придбають квартиру для дитини-сироти

10.12.2018 15:42
У Фастові придбають квартиру для дитини-сироти
Засідання комісії Київської обласної ради з питань бюджету та фінансів

Сьогодні, 10 грудня, відбулося засідання комісії Київської обласної ради з питань бюджету та фінансів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку голови Київської обласної ради Ганни Старикової у Facebook.

Під час наради депутати погодили декілька розпоряджень щодо розподілу державних субвенцій.

Зокрема, на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань із держбюджету передбачено суму в розмірі 3 308,7 тис. грн., а медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам становить 33 430,5 тис. грн.
Також було погоджено розподіл субвенції на придбання житла для дитини-сироти. Таким чином, у місті Фастові буде придбано житло для сироти, яка досягла повноліття.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Окрім того, депутати розглянули звернення громадської спілки "Федерація Громадських Організацій Учасників АТО Київщини" щодо надання приміщення та фінансової підтримки для організації, яка сьогодні найбільше допомагає учасникам АТО.

"Оскільки Бюджетний Кодекс вимагає від нас, щоб усі заходи фінансувалися виключно через обласні програми, комісія буде звертатися до облдержадміністрації внести до заходів "Комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності" пропозиції громадської спілки. Таким чином ми зможемо допомогти із проведенням важливих заходів", - повідомила Старикова.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: