#

У Фастові пройшла молодіжна конференція

18.10.2021 08:50
У Фастові пройшла молодіжна конференція
Фото з місця події

У суботу, 16 жовтня, молодь Фастова взяла участь у конференції, яка проходила в межах проведення у громаді Європейського тижня місцевої демократії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook.

У конференції взяли участь представники молодіжних рад та громадських організацій, студентська та учнівська молодь міст: Фастів, Миколаїв (Україна), Валч (Польща), Ескішехір (Туреччина), Кассель (Німеччина).

Із вітальним словом до учасників звернулися менеджерка проєктів Офісу Ради Європи в Україні Світлана Грищенко, народний депутат України Олег Дунда, міський голова міста Фастова Михайло Нетяжук та представники міст.

Під час зустрічі молодь обговорила питання екосвідомості, озвучила актуальні екологічні проблеми у своїх громадах (країнах), ділилася успішними еко-кейсами та екоініціативами. Однак головна мета зустрічі – створення мережі молодіжних організацій задля спілкування та формування спільного плану дій.

Завершилася перша, але точно не остання зустріч молоді у такому форматі презентацією спільної відеороботи учасників конференції «Бережімо природу, щоб зберегти життя»

Учасників заходу радо приймав Молодіжний центр Фастова.

Нагадаємо, що 12 жовтня станція екстреної допомоги міста Фастів отримала 13 реанімобілів, два з яких класу С та укомплектовані ШВЛ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: