#

У Фастові школярам розповіли, як не стати жертвою булінгу

05.02.2021 18:30
У Фастові школярам розповіли, як не стати жертвою булінгу
Фото з місця події

У Фастові  капітан поліції Юлія Куцюк та інспектори сектору ювенальної превенції провели школярам лекцію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Faсebook.

Лекцію правоохоронці провели учням ЗОШ № 10. Вони розповіли про попередження вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень, пов’язаних з домашнім насильством, дітьми та стосовно дітей.  Також поспілкувалась з дітьми про булінг, розповіла як не стати жертвою булінгу та про те, як себе поводити у ситуації що склалась.

Юлія Куцюк нагадала дітям про правила поведінки під час навчання в школі, а також про шкоду для здоров’я від куріння та вживання алкогольних напоїв та розповіла про відповідальність скоєння адміністративного правопорушення для дітей та їх батьків. Також наголосила бути обережними та не перебувати на замерзлих водоймах - крига надто тонка і можна провалитися під лід. Школярі із задоволенням поспілкувались з інспектором.

Довідково: булінг - це  діяння (дії або бездіяльність) учасників освітнього процесу, які полягають у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, у тому числі із застосуванням засобів електронних комунікацій, що вчиняються стосовно малолітньої чи неповнолітньої особи та (або) такою особою стосовно інших учасників освітнього процесу, внаслідок чого могла бути чи була заподіяна шкода психічному або фізичному здоров’ю потерпілого.

Нагадаємо, що напередодні Дня закоханих, 13 лютого о 18:00, у Фастові відбудуться швидкі побачення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook