#

У Фастові за кошти обласного бюджету збудували міні-футбольне поле (ФОТО)

03.08.2018 15:43
У Фастові за кошти обласного бюджету збудували міні-футбольне поле (ФОТО)

Вчора, 2 серпня, у Фастові завершилося будівництво міні-футбольного поля за програмою Київської ОДА "Київщина спортивна" 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Управління фізичної культури і спорту Київської ОДА.

Зазначимо, що у 2018 році програмою "Київщина спортивна" передбачено встановлення 18 міні-футбольних полів розміром  42×22 метри  та майданчиків з вуличними тренажерами, будівництво яких фінансується повністю коштом обласного бюджету.

"Договір був укладений 5 липня з ТОВ "Київспортбуд", вчора закінчилися роботи по будівництву. Майданчик знаходиться на території спортивного комплексу "Машинобудівник" по вулиці Шевченка, 27. Тренажери також встановлені. В експлуатацію планується ввести до 10 серпня. Дата офіційного відкриття майданчику наразі узгоджується з міським головою", - повідомляє начальник відділу з питань фізичної культури і спорту виконавчого комітету Фастівської міської ради Андрій Скиданенко.

Окрім будівництва спортоб’єктів в рамках програми "Київщина спортивна", майданчики будуються також в рамках ще однієї програми – Державна програма "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України". Фінансується будівництво з державного бюджету України та місцевих бюджетів порівну, 50:50. Виділено кошти на 13 майданчиків. 2 об’єкти вже функціонують з минулого місяця поточного року у Васильківському районі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: