#

У Фастові затримали пенсіонера-домушника (ФОТО)

10.08.2018 07:55
У Фастові затримали пенсіонера-домушника (ФОТО)

На початку серпня працівники Фастівського відділення поліції зафіксували помітне зростання кількості крадіжок із приватних будинків у  місті Фастів та районі. Для своєї діяльності невідомий злодій обирав помешкання, в яких тимчасово ніхто не проживав

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу національної поліції у Київській області.

Пошкоджуючи металеві грати  та  вхідні двері або вікна будівель, зловмисник потрапляв усередину та викрадав  електроінструменти,  будівельні інструменти,  побутову техніку, одяг, посуд, інші речі домашнього вжитку.

Щоб припинити злочинні посягання на майно селян, поліцейські посилили контроль за правопорядком у вказаних населених пунктах.

Невдовзі вжиті заходи дали позитивний результат. Працівники кримінальної поліції затримали 61-річного фастівчанина, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.  В скоєному він зізнався. Правоохоронці  виявили та вилучили  речові докази.

Зловмиснику вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці  перевіряють чоловіка на причетність до інших крадіжок на території  міста та району. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: