#

У Фастові зловмисник повідомив про "замінування" вокзалу

01.02.2019 09:59
У Фастові зловмисник повідомив про "замінування" вокзалу
"Замінований" вокзал у Фастові

Чоловік повідомив правоохоронцям про завідомо неправдиве замінування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

До поліції надійшло повідомлення від небайдужого громадянина, який розповів, що на столичній залізничній станції, у вагоні електропотягу "Київ-Козятин", знаходиться чоловік, який планує доїхати до станції Фастів і замінувати вокзал тротилом.

Реакція поліцейських міста Києва на повідомлення була миттєвою. На місці події працювали групи реагування патрульної поліції, фахівці-вибухотехніки, кінологи. Одразу потяг розмістили на запасну залізничну колію, провели перевірку пасажирів. Працівники поліції повністю обстежили залізничний транспорт, прилеглу територію та виключили можливість замінування: будь-яких вибухових речовин не виявлено. 

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Працівники лінійного відділу поліції на станції Фастів оперативним шляхом встановили номер мобільного, з якого надійшло повідомлення та його власника. Ним виявився 33-річний місцевий житель.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські проводять усі необхідні заходи, щоб довести причетність молодого чоловіка до скоєного правопорушення – хибного  повідомлення про злочин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: