#

У Гатному відкрився новий ЦНАП (ФОТО)

25.02.2021 14:40
У Гатному відкрився новий ЦНАП (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 24 лютого, у селі Гатне відкрився Центр надання адміністративних послуг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Департамент економіки та цифровізації" у Facebook.

Директор Департаменту економіки та цифровізації Наталія Погребна за дорученням голови Київської ОДА Василя Володіна взяла участь в урочистостях з нагоди відкриття ЦНАП в Гатненській громаді.

Цифровізація та розвиток адміністративних послуг є одним з пріоритетних завдань голови Київська обласна державна адміністрація Василь Володін, - наголошується у повідомленні.

Якість роботи центру надання адміністративних послуг визначає рівень довіри громадян до влади, який безпосередньо залежить від того, як держава виконує свої функції, де надання адмінпослуг посідає одну з ключових позицій.

У ЦНАПі Гатненської сільської ради можна отримати близько 80 видів послуг, зокрема у сферах: державної реєстрації бізнесу, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації актів цивільного стану, реєстрації місця проживання, земельних питань та соціальних послуг тощо.

Також нагадаємо, що  в Ставищенській ОТГ нещодавно відкрили модернізований Центр надання адміністративних послуг.

May be an image of 3 людини, люди стоять та у приміщенні

May be an image of 3 людини, люди стоять та просто неба


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: