#

У Ставищенській ОТГ після перерви почав працювати ЦНАП (ФОТО)

24.02.2021 11:40
У Ставищенській ОТГ після перерви почав працювати ЦНАП (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в Ставищенській ОТГ нещодавно відкрили модернізований Центр надання адміністративних послуг

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Ставищенська селищна територіальна громада" у Faсebook, урочиста подія розпочалася із вітального слова очільника Ставищенської об’єднаної територіальної громади Леоніда Джужика. Селищний голова подякував усім, хто долучився до оновлення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, щоб громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги у комфортних умовах, крім того створення модернізованого центру стане непоганим джерелом надходжень до бюджету.

Зауважується, що на відкриття завітала Тетяна Даценко, яка є депутаткою Київської обласної ради. Жінка побажала продуктивної роботи, значних здобутків на благо Ставищенської громади та презентувала подарунок – медичну аптечку, тонометр, пірометр.

Оновлений ЦНАП – це надання більш, ніж 120 послуг фізичним та юридичним особам, тепер кожен мешканець громади зможе отримати необхідні послуги в одному приміщенні, а це зручно, швидко , якісно і доступно - зазначила у своєму виступі директор ЦНАПу Тетяна Юхименко.

Адреса Центру надання адміністративних послуг не змінилась. Після тримісячної вимушеної паузи ЦНАП відновлює свій звичний режим роботи та чекає на відвідувачів.

Графік роботи:

  • понеділок – з 8-00 до 17-00;
  • вівторок- з 8-00 до 20-00;
  • середа- з 8-00 до 17-00;
  • четвер- з 8-00 до 17-00;
  • п’ятниця- з 8-00 до 16-00.

У суботу та неділю ЦНАП не працює.

Нагадаємо, що 26 лютого в кабінеті банку крові №103 поліклінічного відділення Ставищенської центральної лікарні відбудеться День донора.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: