#

У Глевасі поліція затримала вимагачів грошей (ФОТО)

17.05.2019 11:44
У Глевасі поліція затримала вимагачів грошей (ФОТО)
Фото з місця події

У Васильківському районі затримали групу злочинців, які жорстоко побили людину, вимагаючи 52 тисячі гривень 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Національної поліції Київської області.

Це сталося у Васильківському районі. 33-річна жителька смт. Глеваха дала своєму співмешканцю дві банківські картки на тимчасове користування, і використані кошти чоловік мав повернути згодом. Однак жінка вирішила "вибити" гроші у розмірі 52 тисячі гривень. Вона підмовила трьох свої знайомих допомогти їй у цьому, і група  призначила зустріч постраждалому.

32-річний чоловік приїхав у смт. Глеваха на обумовлене місце, де на нього напали троє невідомих осіб, витягнули з авто і почали бити кийком та битою, вимагаючи віддати борг. Коли бідолаха вже не зміг пручатися, вони наділи на нього кайданки і повезли до будинку колишньої співмешканки.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Там нападники змусили потерпілого написати боргову розписку про передачу його авто "ВАЗ" у власність колишньої цивільної дружини. Після того, як лиходії відпустили його, чоловік звернувся про допомогу до поліції.

На пошуки зловмисників були орієнтовані наряди поліції Васильківщини та сусідніх районів.

Затримати нападників вдалося під час проведення невідкладних оперативних заходів у місті Біла Церква. Ними виявилися молоді місцеві жителі. Згодом працівники поліції затримали і замовницю.

За даним фактом відкрито 4 кримінальних провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини),  ч.2 ст. 187 (Розбій), ч. 2 ст. 189 (Вимагання) та за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Всі фігуранти затримані у порядку ст. 208 КПК України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: