#

У Глевасі вже 90 років діє науковий центр, який розробляє техніку для сільського господарства (ФОТО)

01.10.2020 12:30
У Глевасі вже 90 років діє науковий центр, який розробляє техніку для сільського господарства (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 30 вересня, голова Київської облдержадміністрації Василь Володін ознайомився з діяльністю та новими винаходами Інституту механізації та електрифікації сільського господарства

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Науковий центр працює в смт Глеваха Київської області з 1930 року. Підприємство займається розробкою сучасних механізованих технологій виробництва сільськогосподарської продукції та конкуренто-спроможної техніки.

Голова Київщини познайомився з новими розробками вчених, поспілкувався з колективом.

Люди які тут працюють – це справжні ентузіасти своєї справи. Вони живуть ідеями, хочуть розвитку та прогресу, зацікавлені в своїй роботі, – поділився він своїми враженнями.

На базі ННЦ"ІМЕСГ" створено Координаційний центр з інноваційного розвитку вітчизняного сільськогосподарського та автотранспортного машинобудування. Його основні завдання – сприяння підвищенню технічного рівня і конкурентоспроможності сільськогосподарської і транспортної техніки вітчизняного виробництва та відродження вітчизняної галузі машинобудування на основі поєднання зусиль наукових установ та підприємств-виробників техніки.

Представники КОДА оглянули експозицію виставки та побажали колективу і керівництву, щоб кожна розробка, в яку вкладають свій труд фахівці, була затребувана на ринку та мала можливість конкурувати з закордонними аналогами, щоб успішно втілювалися в життя всі наукові задуми.

Нагадаємо, що 30 вересня Василь Володін представив громаді Володарки новопризначену очільницю районної державної адміністрації Світлану Шелест.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: