#

У Глевасі збудують єдину в Україні станцію "Volvo"

19.11.2018 10:59
У Глевасі збудують єдину в Україні станцію "Volvo"

У смт. Глеваха почали будівництво спеціалізованої станції з продажу та обслуговування будівельної техніки відомого автомобільного концерну "Volvo"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Погляд".

Повідомляють, що нещодавно відбулась урочиста церемонія закладки першого каменю.

"Сьогодні відкривається найпотужніша в Україні станція обслуговування професійної будівельної дорожньої техніки. Васильківчани щасливі, що саме в нашому районі засновується нове потужне підприємство, яке забезпечить 150 робочих місць, бюджетні поповнення і зростання бізнесу на Васильківщині", - зауважила голова Васильківської районної ради Наталія Баласинович.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Майбутня сервісна станція ТОВ "ЕТС" розташована поблизу смт Глеваха, де вже побудовано два заїзди – з боку траси Київ – Одеса і смт Калинівка.


Комплекс буде включати кілька споруд: основну будівлю, розділену на кілька ремонтних зон, зону ремонту тракторів, сервісну і складську зони. Також будуть збудовані триповерхова адміністративна зона, шинний центр "Goodyear" та корпуси інжинірингового забезпечення.


Перша черга об’єкту запланована до здачі в експлуатацію на початку 2019 року. Завершення будівництва намічено на 2021 рік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: