#

У Гостомелі не вщухає скандал щодо встановлення модульного містечка (ВІДЕО)

23.10.2022 10:30
У Гостомелі не вщухає скандал щодо встановлення модульного містечка (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Не вщухають баталії навколо незаконних дій Гостомельської селищної військової адміністрації щодо встановлення модульного містечка на Баланівці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Віталія купрія у Facebook.

Зазначимо, що з травня чиновники президентської вертикалі не можуть завершити будівництво модульного містечка, унаслідок чого сотні родин міста-героя Гостомель поневіряються по сусідам, родичам, залишаються за кордоном.

Журналісти видання Стопкор випустили про владні афери черговий сюжет. Тут замішана наближена до Офісу Президента компанія "Автомагістраль-південь" з Великого будівництва.

Саме ця компанія отримала можливість незаконно зруйнувати вцілілу після бойових дій секцію моста через річку Ірпінь у Гостомелі. 

У повідомленні йдеться:

Окрім цього, вони не можуть півроку налагодити нормальний рух на стратегічно важливій міжнародній трасі "Варшавка". Вочевидь, бо безбожно крадуть! Так само як і на великому будівництві.

Нагадаємо, що для забезпечення транспортного сполучення на трасі міжнародного значення М-07 Київ – Ковель – Ягодин біля зруйнованого мосту поблизу Гостомеля побудували ще один тимчасовий проїзд.


Читати "Моя Київщина" у Telegram