#

У Гостомелі поблизу селищної ради спалили автомобіль активіста (ФОТО)

14.06.2019 08:12
У Гостомелі поблизу селищної ради спалили автомобіль активіста (ФОТО)
У Гостомелі згорів автомобіль

У Гостомелі поблизу селищної ради невідомі підпалили автомобіль активісту, який є одним з учасників акції протесту проти діяльності голови Юрія Прилипка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

"14 червня о 03:53 до оперативно-диспетчерської служби 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь надійшло повідомлення про загорання малотоннажного вантажного автомобіля ГАЗ на відкритій території з у смт Гостомель на по вулиці Свято-Покровська", - говориться у повідомленні.

На місце виклику негайно було направлено відділення 53-ї Державного пожежно-рятувального посту смт Гостомель та відділення  36-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ірпінь.

По прибуттю рятувальників  встановлено, що кабіна автомобіля повністю охоплена полум'ям. Для ліквідації пожежі рятувальниками було застосовано повітряно-механічну піну.

О 04:11 пожежу було локалізовано та повністю ліквідовано о 04:24. Вогнем знищено кабіну транспортного засобу повністю. 

Видання "Громада Приірпіння" повідомляє, що активіст Максим, якому належить спалений автомобіль,  разом з другом чергували в наметовому містечку біля входу в раду.

Активісти протестують проти незаконного звільнення з посади начальника Гостомельського ЖЕКу. Таке рішення без пояснення причин ухвалив Гостомельський селищний голова Юрій Прилипко. Пізніше до акції долучилися інші мешканці Гостомеля з причин недовіри Прилипку. Акція триває більше тижня, але Прилипко на діалог з громадою не йде.

Нагадаємо, що воєнком вручав повістки депутатам в Гостомелі та Ірпені прямо під час сесії, бо саме ця категорія військовозобов'язаних найчастіше ігнорує повістки і не проходить медкомісію.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: