#

У Гостомелі селищний голова незрозуміло куди подів 700 тисяч гривень

02.11.2018 07:11
У Гостомелі селищний голова незрозуміло куди подів 700 тисяч гривень

Стало відомо, що голову Гостомельської селищної ради Юрія Прилипка звинувачують у розкраданні бюджетних коштів, що були виділені на ремонт доріг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "kyiv.depo.ua".

Київською місцевою прокуратурою №1 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно голови Гостомельської селищної ради, підозрюваного у розтраті бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт доріг у Гостомелі.

Також нагадаємо, що 12 вересня, СБУ повідомила про викриття голови селищної ради на Київщині на привласненні понад 700 тис грн бюджетних коштів.

Упродовж липня – грудня 2017 року голова Гостомельської селищної ради, маючи злочинний намір на розтрату бюджетних коштів, виділених для проведення капітального ремонту доріг на території смт Гостомель, достеменно усвідомлюючи про неповне та неякісне виконання будівельних робіт підписав та завірив печаткою акти їх приймання.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Розмір матеріальної шкоди місцевому бюджету в особі Гостомельської селищної ради документально підтверджено на суму понад 700 тис. гривень. Дії посадовця кваліфіковано за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.

Наразі прокуратурою повідомлено сторонам про завершення досудового розслідування та надано доступ до матеріалів досудового розслідування для ознайомлення. Після чого обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: