#

У хату матері голови Бабинців кинули гранату (ФОТО)

12.07.2018 13:21
У хату матері голови Бабинців кинули гранату (ФОТО)

Сьогодні, 12 липня, вночі у хату матері Бабинецького селищного голови Андрія Купраша невстановлені особи кинули гранату оборонної дії Ф1

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Буча є Буча".

Це відбулося після того, як увечері місцеві депутати прийняли рішення про приєднання селища до Бучанської об‘єднаної громади...

Односельцям відомо, що Андрій Купраш тривалий час через погрози вимушений проживати не у власному будинку, а у друзів та знайомих. Дружину і двох дітей він вивіз ще раніше, аби вони не потрапили під приціл тих, хто ніяк не змириться із волею громади приєднатись до Бучанської ОТГ.

Одразу кілька нарядів поліції прибуло на місце події із кінологами. Сподіваємося, що фахівці, які на високому рівні забезпечували порядок під час проведення сесії та громадських слухань, і цього разу проявлять свій професіоналізм, аби встановити особу злочинця. На щастя, ніхто не постраждав, тривають слідчі дії.

Варто нагадати, що Бабинці вже давно «трусить» у процесі проведення реформи: депутат Київська обласна рада Сергій Федорченко розпочав її впровадження з обливання селищного голови та зриву сесії, псування документів, про що у зверненні повідомлено Президента України Петра Порошенка, керівників області, народних депутатів.

Продовження цієї «вистави» могли бачити всі під час проведення громадських слухань, коли депутат селищної ради Олександр Медведенко двічі зіштовхнув зі східців селищного голову. На сесії він продовжив свою «справу» і демонстративно розірвав протокол поіменного голосування.

Чи припустимі такі методи ведення діалогу у ХХІ столітті? Чи можливо у такий спосіб впроваджувати головну реформу країни? Невже погрози і залякування, що переходять межі допустимого, стають нормою життя для окремих громадян?

Чекаємо результатів розслідування та відповіді від компетентних органів і просимо захистити життя селищного голови Андрія Купраша, його родини, а також демократичний вибір мешканців селища!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: