#

У Ірпені "Укрзалізниця" побудує наземний перехід

16.08.2018 10:06
У Ірпені "Укрзалізниця" побудує наземний перехід

Андрій Літвинов начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ розповів, що наземний перехід через залізницю в Ірпені розпочнути будувати вже в цьому місяці

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Правда Ірпеня".   

Нещодавно разом з першим заступником міського голови Олександром Маркушиним прийняли учать в комісії Укрзалізниці, яка проходила на чолі з начальником київської дирекції залізничних перевезень Костюшко Віктором Петровичем та за участі начальника станції Ірпінь Сергія Андрійовича. До кінця серпня обіцяли в Укрзалізниці розпочати будівництво”, – повідомив Літвинов.

Під час зустрічі обговорили місце розташування наземного пішохідного переходу біля супермаркету NOVUS та технічні аспекти, зони відповідальності кожної з сторін. На місто покладено обов’язок зробити благоустрій і підхід до переходу, пандус, а Укрзалізниця – збудувати перехід.

Зі сторони міста ми готові всебічно сприяти, щоб даний проект був втілений та завершений в цьому році до кінця осіні. Дякуємо Укрзалізниці, що вибрали для реалізації проекту (з усіх міст області) саме Ірпінь!”, – підсумував Андрій Літвинов.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: