#

У Ірпені жителям не подобається зовнішній вигляд міського відділу ДРАЦСу

11.12.2018 06:49
У Ірпені жителям не подобається зовнішній вигляд міського відділу ДРАЦСу
Міський відділ ДРАЦСу в Ірпені

Днями стало відомо, що на офіційному сайті Єдиної системи місцевих петицій, була зареєстрована заява стосовно ремонту міського відділу ДРАЦСу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Правда Ірпеня".

"Усім би хотілось, щоб день створення сім’ї та реєстрація шлюбу проходила у гарному місці з сучасним ремонтом, а не у відділі, антураж якого реального віддає "совдепією". Чудова оновлена площа, поряд оновлений фасад бібліотеки, фонтани, колони, і фасад РАЦСу, який аж ніяк не вписується у загальну картину сучасного європейського міста, а коли потрапляєш до самого відділу, то старий ремонт та атмосфера аж ніяк не святкові, а нагадають саме старий магазин, який тут раніше, доречі, і був. А враховуючи те, що місто Ірпінь зростає і наповнюється новими молодими мешканцями, які досить часто звертаються до відділу для створення сім’ї чи реєстрації народження дитини, хотілося щоб такі урочисті миті проходили у дійсно святковій обстановці. Давайте підтримаємо петицію, можливо за стільки років у Ірпінському міському відділі ДРАЦС буде ремонт!”, – йдеться у петиції.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Дата початку збору підписів 7 грудня 2018 р. До кінця збору підписів залишилось 87 днів. Потрібно зазначити, що для того, аби петиція була розглянута на сесії Ірпінської міської ради, потрібно набрати 300 голосів. 

    

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: