#

У Ірпінському регіоні активісти організували два протести (ФОТО)

21.12.2018 09:19
У Ірпінському регіоні активісти організували два протести (ФОТО)

В Ірпені активісти заважали роботі міськради, а в Бучі невідомі потрощили паркан  місцевому жителю та вимагали у нього повернути землю місцевій громаді

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Повідомляють, порушників порядку було доставлено до відділу поліції та складено адміністративні матеріали.

На засідання Ірпінської міськради прибули близько 60 осіб, які заважали роботі  депутатів, не давали можливості проголосувати та прийняти рішення щодо генерального  плану забудови міста та прийняття місцевого бюджету.

"Працівники поліції спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення та муніципальною вартою забезпечили публічну безпеку під час голосування. Після чого пів сотні людей, які порушували публічний порядок, доставили до відділу поліції. Відносно самих активних правопорушників складені адмінпротоколи за непокору працівникам поліції та дрібне хуліганство", - повідомляють на сайті.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

А у місті Буча невідомі особи у приватному секторі знесли близько 10 м паркану місцевому жителю за те, що чоловік, на їхню думку, отримав  земельну ділянку незаконно.  

Після прибуття на місце події правоохоронці  доставили  до Бучанського відділення поліції до 20 громадян. У них відібрали пояснення та склали 4 адміністративних протоколи щодо злісної непокори поліцейським.

Зараз за даними фактами триває перевірка, після проведення якої буде надана подіям правова кваліфікація.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: