#

У Кагарлицькому відділенні поліції звільнено десять співробітників

30.05.2020 09:30
У Кагарлицькому відділенні поліції звільнено десять співробітників
Фото з мережі Інтернет

За результатами першого етапу службового розслідування у Кагарлицькому відділенні поліції, де 24 травня двоє правоохоронців зґвалтували 26-річну дівчину, звільнено 10 співробітників

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

На першому етапі службового розслідування перевірялися 19 працівників. За його результатом 10 працівників Кагарлицького відділення поліції звільнено з посад та з лав Національної поліції України.

Мета службового розслідування – встановити причини та умови, які сприяли вчиненню цього злочину. А головне – не допустити, щоби таке повторилося. Поліцейські, причетні до вчинення злочину, нестимуть покарання, - заявив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, що в ніч з 23 на 24 травня поліцейський знущався молодої жінки, він вдягнув на неї протигаз, закував у кайданки, стріляв із табельної зброї над головою і кілька разів зґвалтував. Того ж дня, у тому ж відділку мордували і чоловіка, йому погрожували зґвалтуванням, ставили на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і також стріляли над головою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram