#

У Кагарлику бухгалтер "Укрпошти" вкрала 1,3 млн грн і два роки переховувалася в шафі

11.06.2019 06:09
У Кагарлику бухгалтер "Укрпошти" вкрала 1,3 млн грн і два роки переховувалася в шафі
Фото з мережі Інтернет

Жінка з Кагарлика почала збагачувалася за рахунок коштів одного з відділень "Укрпошти" ще в 2012 році, а після оголошення в розшук жила у спеціально облаштованій кімнаті, яка прикривалася шафою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Страна.ua".

Бухгалтер потроху тягнула гроші з каси, адже мала повний доступ до системи "Клієнт-Банк", і пускала їх на погашення своїх численних кредитних ліній, відкритих в кількох великих банках, на ремонт власного будинку та інші потреби.

Ще не доведено, що начальство було з нею в змові, але все ж важко повірити що віртуозною бухгалтерка вдавалося цілих 5 років водити за ніс начальство і ревізорів поки нарешті після чергової перевірки велика нестача не розкрилася. Тоді 59-річна злодійкувата бухгалтерка не придумала нічого кращого, як втекти.

З роботи її звільнили не за розтрату, а за банальний прогул. Злодійку оголосили в розшук і не могли знайти цілих два роки. Рідня при візиті поліції лише розводила руками – мовляв поняття не маємо де вона.

Коли ж слідчі все таки засумнівалися в здатності провінційної бухгалтерки так довго ховатися і не контактувати з родичами – провели обшук в будинку родини бухгалтерки-втікачки і виявили розшукувану в спеціально облаштованій ніші в одній з кімнат будинку, яка при візиті поліції оперативно прикривалася шафою. Якщо не відсунути шафу ніхто б не здогадався, що там є укриття.

Бухгалтера витягли зі схрону і 16 травня, за рішенням слідчого судді Шевченківського суду Києва, її помістили під варту до закінчення слідства.

Жінці оголошено підозру за ч.3 ст.191 КК України (привласнення майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно) їй загрожує до 8 років в'язниці із забороною займати відповідальні посади на 3 роки. Підозрювана в суді щиросердно каялася і розраховує на м'яке покарання.

Нагадаємо, що у березні поточного року у місті Кагарлик, після трьох років розшуку, було викрито працівницю "Укрпошти", яка привласнила 1,3 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: