#

У Кагарлику чоловік втік з виборчої дільниці з бюлетенем (ФОТО)

21.04.2019 14:59
 У Кагарлику чоловік втік з виборчої дільниці з бюлетенем (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 21 квітня, на одній із виборчих дільниць міста Кагарлик місцевий житель отримав бюлетень для голосування, який згодом вирішив забрати додому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

Члени виборчої комісії помітили, що чоловік не вкинув у скриньку свій бюллетень, а попрямував до виходу. Вони намагалися самотужки його зупинити, але чоловік сів на велосипед і зник у невідомому напрямку. Тоді члени ДВК звернулись із відповідною заявою до працівників поліції, які оперативно прибули до місця проживання правопорушника. Вхідні двері ніхто спершу не відчиняв, потім це зробила дружина зниклого чоловіка. Вона добровільно видала працівникам поліції два екземпляри бюлетенів, на яких були зазначені дати виборів Президента України – 31 березня та 21 квітня.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

За фактом незаконного використання виборчого бюлетеню працівники Кагарлицького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 158-1 (Незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз) Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство.

Нагадаємо, що спостерігача "Опори", який прибув на виборчу дільницю №321048 у Яготині, не пустили на початок ранкового засідання.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: