#

У Кагарлику правоохоронці притягнули до відповідальності чоловіка, який принижував свого сина

10.12.2020 14:50
У Кагарлику правоохоронці притягнули до відповідальності чоловіка, який принижував свого сина
Фото з мережі Інтернет

Працівники поліції у мережі Інтернет знайшли відео, яке розмістила місцева жителька, де її чоловік принижув свого 10-річного сина

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Кагарлицьке відділення поліції" у Faсebook.

У той день коли правоохоронці побачили відео, вони становили особу людей та місце їх проживання, а також провели перевірку викладених у соціальній мережі даних.

За словами начальниак ВП №1 Вадима Бандури, опублікована інформація знайшла своє підтвердження. Наразі чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також правоохоронці поставили чоловіка на профілактичний облік та провели з ним профілактичну роботу з метою недопущення повторного вчинення домашнього насильства".

Крім цього, ювенальні поліцейські направили повідомлення про взяття на облік до служби у справах дітей та сім'ї Кагарлицької РДА та Кагарлицького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Нагадаємо, що 8 грудня в місті Кагарлик пішохід переходив дорогу та потрапив під колеса автомобіля Hyundai.

Читати "Моя Київщина" у Telegram