#

У Кагарлику пройшов чемпіонат області по Зендокай Карате До (ФОТО)

08.10.2020 15:05
У Кагарлику пройшов чемпіонат області по Зендокай Карате До (ФОТО)
Фото з місця події

Кілька днів тому, 4 жовтня, у Кагарлику відбувся Чемпіонат Київської області по Зендокай Карате До, у якому брали участь 90 спортсменів із шести клубів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик.City". 

Як зазначив тренер-інструктор спортивного клубу "Мамай" Зендокай Карате До Олександр Гладких, до організації і проведення змагань долучилися, керівник КП КРР "ФОК КАГАРЛИЧЧИНИ" Віктор Лисенко та директор Кагарлицького Будинку культури Володимир Копильний .

За його словами, Збірна України вже тричі достойно виступила на Чемпіонаті Японії із Зендокай Карате-До в місті Токіо.

Честь міста Кагарлик та спортивного клубу "Мамай" достойно відстоювали: Костянтин Зубчук, Михайло Вовк, Станіслав Волощенко, Артем Будюк, Нестор Костюк, Давид Плотніков, Дмитро Савченко, Киррило Драчов, Володимир Коваленко, Ростислав Тригуб, Тимофій Будюк, Денис Тригуб, Даніїл Майданський, Ілля Яременко, Ярослав Клименко, Денис Нетреба, Ілля Гордовський, Денис Литвин, Анна Коваленко, Макар Кухаренко, Мілана Сафронова, Дарина Коломацька, Єлизавета Коломацька, Софія Федчук, Матвій Мацібура, Максим Мацібура, Святослав Висоцький, Влада Висоцька, Іван Майданський, Євген Поливанюк, Галина Поливанюк, Іван Черненко, Максим Обидовський, Артем Обидовський, Микола Юськов.

Нагадаємо, що протягом минулих вихідних у Кагарлику працівники поліції затримали сімох п’яних водіїв, а також вилучили наркотики та автівку з пошкодженим ідентифікаційним номером.

Довідково:

Зендокай Карате-До - сучасне, ефективне та реалістичне бойове мистецтво, засноване на новітній техніці ММА та традиційних принципах БУДО. Стиль було засновано в 1999 році японським майстром бойових мистецтв Озавою Такаші (володар 8-го Дана) для відродження духу справжнього японського карате і до 2007 року він розвивався виключно у Японії і для японців. Тільки у 2008 році сенсей Озава Такаші вирішив відкрити новітнє бойове мистецтво світу і стиль Зендокай Карате-До почав свою переможну ходу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: