#

У Кагарлику в раніше судимого чоловіка знайшли канабіс

11.01.2021 11:30
У Кагарлику в раніше судимого чоловіка знайшли канабіс
Фото з місця події

У місті Кагарлик правоохоронці виявили в місцевого мешканця наркотики, які він зберігав вдома 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Кагарлицьке відділення поліції" у Faсebook.

Від мешканки міста Кагарлик до відділку поліції по лінії "102" надійшло повідомлення про вчинення домашнього насилля. Після цього правоохоронці поїхали на виклик, а коли прибули на місце події, то в одній з кімнат будинку помітили речовину схожу на канабіс. Раніше судимий "сімейний дебошир" пояснив, що зберігає у будинку нароктики лише для власного вжитку.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що поліцейські припинили діяльність незаконного грального закладу в місті Кагарлик по вулиці Стадіонній та вилучили наркотики у відвідувачів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: