#

У Кагарлику вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС

15.12.2020 19:10
У Кагарлику вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС
Фото з місця події

Учора, 14 грудня, у Кагарлику, біля пам'ятного знаку Героям Чорнобиля, відбулося вшанування пам'яті  ліквідаторів аварії на ЧАЕС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Кагарлик City".

У заході взяли участь міський голова Олександр Панюта, заступник голови райдержадміністрації Вадим Циганок, ліквідатори аварії на ЧАЕС та жителі міста.

Вшановуючи учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, представники влади, ліквідатори й члени їх сімей спільно поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Чорнобиля.

Олександр Панюта та Вадим Циганок у своїх промовах зазначили, що, незважаючи на 34-річчя з тих квітнево-травневих днів 1986 року, коли йшла битва незахищених людей з радіацією, події Чорнобиля ніколи не зітруться з пам'яті десятків поколінь, а катастрофа назавжди залишиться спільним болем.

Вони побажали усім ліквідаторам Кагарличчини доброго здоров'я та довгих років життя, а також вручили їм почесні грамоти й подарунки.

Нагадаємо, що працівники поліції у мережі Інтернет знайшли відео, яке розмістила місцева жителька, де її чоловік принижув свого 10-річного сина.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: