#

У Кагарлику закінчили атестувати місцевих правоохоронців

12.08.2020 09:25
У Кагарлику закінчили атестувати місцевих правоохоронців
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, після скандалу зі зґвалтуванням Нелі Погребицької в Кагарлицькому відділку поліції було проатестовано 148 правоохоронців Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

За фактом побиття громадянки П. працівниками Кагарлицького відділення поліції були призначені службові розслідування, за результатами яких 25 поліцейських притягнуто до дисциплінарної відповідальності, з них п'ять - звільнені зі служби, з займаних посад звільнені шестеро працівників, ще на 14 поліцейських накладені дисциплінарні стягнення , - наголошується в повідомленні.

За результатами перевірки дев'ять копів підлягають звільненню. Також в повідомленні говориться про те, що атестаційну комісію очолювала глава громадської організації "Три покоління" Ольга Кучер.

В цілому пройшли атестацію 148 поліцейських: Обухівський відділ поліції - 98, Кагарлицьке відділення - 39 і Ржищівське відділення - 11, - розповіли в управлінні.

За підсумками атестації:

  • дев'ятеро людей - вісім офіцерів і один сержант - отримали оцінку "займаній посаді не відповідає, підлягає звільненню із служби за службовою невідповідністю";
  • ще 13 співробітників - 11 офіцерів і два сержанта - "займаній посаді не відповідають, підлягають переміщенню на нижчу посаду за службовою невідповідністю".
  • Крім того, атестаційною комісією прийнято 126 рекомендацій, в тому числі 103 - "займаній посаді відповідає", ще 23 - "займаній посаді відповідає, заслуговує призначення на більш високу посаду".

Також стало відомо, що 12 поліцейських проходили опитування з використанням "детектора брехні".

Нагадаємо, що на автошляху Київ - Харків - Довжанський бориспільські патрульні зупинили водія за порушення ПДР і в результаті виявили факт підробки свідоцтва про реєстрацію на причіп.

Читати "Моя Київщина" у Facebook