#

У Києві вчетверте презентували журнал "ТОП-100 впливових людей Київщини" (ФОТО)

18.03.2021 18:25
У Києві вчетверте презентували журнал "ТОП-100 впливових людей Київщини" (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 18 березня, у прес-центрі інформаційного агентства "Українські новини" відбулась презентація журналу "ТОП-100 впливових людей Київщини у 2020 році". Наразі це вже 4 видання журналу, яке ілюструє значимість персоналій та їх діяльності у Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"

Проект "ТОП-100 впливових людей Київщини у 2020 році" було реалізовано творчим колективом інформаційного порталу "Моя Київщина" спільно із всеукраїнською газетою "Слово і Діло"  та "Інститутом української політики". В інформаційному просторі столичного регіону творчий колектив знаходиться з 2016 року, тому має можливість об’єктивно оцінювати досягнення підприємців, журналістів, освітян, медиків, політичних і культурних діячів та рівень їхнього впливу на різні сфери життя області. Цьогоріч журнал "ТОП-100 впливових людей Київщини у 2020 році" вийшов друком у 12 тисяч примірників.

Серед учасників презентації – політолог та консультант проекту Микола Спірідонов, учасник авторського колективу рейтингу та журналіст Марина Венцурик, директорка Вишгородського історико-культурного заповідника Влада Литовченко, заслужений художник України Анатолій Марчук, голова Тетіївської ОТГ Богдан Балагура, депутат КОР та параолімпієць Олег Іваненко депутат Київської обласної ради Георгій Мепарішвілі.

На початку презентації її спікер та політолог Микола Спірідонов розповів про ідею рейтингу та критерії відбору кандидатів, які, до речі, мають вагу не тільки в Київській області а й в Україні в цілому:

Київська область має загальноукраїнське значення, адже тут фігурують учасники, які мають вплив на всю Україну загалом. Варто відмітити, що 4 випуск журналу "ТОП-100" учасники рейтингу допомагали його складати, а саме надали необхідні відповіді на запити та детальну інформацію, зокрема багато хто відгукнувся на спілкування з журналістами, за що ми їм дякуємо, – зазначив Микола Спірідонов.

Як зазначила журналістка "Моя Київщина" Марина Венцурик, діяльність усіх учасників рейтингу періодично висвітлювалась інформаційною агенцією "Моя Київщина" в аналітичних матеріалах, блогах та новинах. Втім, є когорта медіа закритих персоналій, які, не дивлячись на певні складності, також опинилися у «сотні» найвпливовіших людей Київщини:

Авторський колектив послуговувався переважно інформацією з відкритих джерел, але досить часто люди, які мають вплив в області не відзначаються медіа активністю. Діяльність окремих учасників було важко простежити, так як не було актуальних інтерв’ю, публічних звітів тощо. Більш того, іноді навіть було важко знайти їхні якісні фото в мережі інтернет. Тому, журналісти зв’язувалися з учасниками рейтингу, отримувати та аналізували надану інформацію, – розповіла про діяльність колективу журналістка.

Кожен з запрошених учасників рейтингу, присутніх на презентації, розповів про свою діяльність та здобутки в тій чи іншій галузі. Адже, це як результат значимості.

Приміром, як зазначила Влада Литовченко, участь у рейтингу стала для неї приємною несподіванкою та додала, що це заслуга не тільки її, а усієї команди:

Це велика честь опинитися серед потужної команди Київщини, яка представлена політичними діячами, діячами культури, спорту та багато інших. Те, що я опинилась в цьому рейтингу – це робота команди працівників Вишгородського історико-культурного заповідника,  який є комунальним закладом Київської обласної ради.  Участь у цьому рейтингу, це ще й велика відповідальність для мене, як для працівника культури Київщини і як для уродженки Київської області. Від себе зроблю все можливе, щоб на культурному полі Київщина була представлена належним чином, – зазначила Влада Литовченко

Зокрема Олег Іваненко розповів про здобутки та напрацювання в Київській обласній раді, зокрема, ставлячи цілі на поточний рік, відмітив, що передусім – це досягнення, а вже потім рейтинги:

Для мене не така важлива власна участь у рейтингу, а важливі ті справи, які ми робимо і ті досягнення, які нам вдаються. Вдячний організаторам за запрошення, – прокоментував подію Олег Іваненко.     

Участь у рейтингу – це певна значущість та додаткова мотивація, зазначив очільник Тетіівської ОТГ  Богдан Балагура:

Приємно бути серед сотні найвпливовіших людей Київщини. Особисто я відчуваю відповідальність і маю ще більшу мотивацію краще і більше працювати, щоб в з кожним роком рухатися не лише в цьому рейтингу, а й в інших, – зазначив Богдан Балагура

В свою чергу Георгій Мепарішвілі побажав, щоб учасники даного рейтингу приносили користь та успіх громадам не тільки Київщини, а й усієї України:

Я вже три роки слідкую за журналом, який став популярним. Тут представлені серйозні люди, які розбудовують Київську область. Аналіз, який зробила творча група – це колосальна робота. Я люблю свою область, готовий тут працювати і пишаюсь, що я потрапив до рейтингу поважних людей, – розповів Георгій Мепарішвілі.

Нагадаємо, що олігарх, голова правління агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" та водночас Герой України Юрій Косюк увійшов у ТОП-100 впливових людей Київщини у 2020 році.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: