#

У Києво-Святошинському районі затримали агресивного пішохода з рушницею (ФОТО)

23.06.2020 09:15
У Києво-Святошинському районі затримали агресивного пішохода з рушницею (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 22 червня, у селі Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району п’яний 38-річний місцевий мешканець ходив по вулиці зі зброєю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Про невідомого чоловіка зі зброєю поліції повідомив небайдужий мешканець селища. За словами чоловіка, посеред ночі він чув також декілька пострілів на вулиці Островського.

Правоохоронці відразу виїхали на місце події, де виявили 38-річного місцевого мешканця, який мав ознаки алкогольного сп’яніння та тримав в руках, предмет схожий на рушницю Hatsan Escort. Чоловік не зміг пояснити, чому перебував на вулиці з небезпечним предметом. Після прибуття слідчо-оперативної групи, порушник почав поводити себе агресивно, на прохання заспокоїтися не реагував. Чоловіка було затримано та доставлено до Чайківського відділку поліції для з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, що в селі Гатне Києво-Святошинського району під час обшуку в будинку хлопця працівники поліції знайшли поліетиленовий пакет із канабісом та понад 30 тисяч гривень готівкою.




Читати "Моя Київщина" у Facebook