#

У Києво-Святошинському районі затримали нетверезого водія без документів

02.07.2020 18:48
У Києво-Святошинському районі затримали нетверезого водія без документів
Фото з мережі Інтернет

Працівники поліції Києво-Святошинського району під час несення служби у селі Княжичі зупинили мопед для перевірки документів у водія та виявили, що чоловік в стані алкогольного сп'яніння 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Києво-Святошинський відділ Поліції" у Facebook.

Однак, як з’ясувалось, чоловік керував мототранспортом без відповідних документів та з явними ознаками сп’яніння. Відповідно до акту медичного огляду, вміст алкоголю в крові порушника становив 0,42 проміле.

Матеріали перевірки були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 (Керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції) Кримінального кодексу України.

За вчинення кримінального проступку 58-річному жителю села Жорнівка оголошено про підозру. Йому загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадуємо, що з 1 липня 2020 року набрав чинності Закон, відповідно до якого керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння – кримінальний проступок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram