#

У Києві розбився вертоліт "Миронівського Хлібопродукту" (ФОТО)

06.09.2018 13:53
У Києві розбився вертоліт "Миронівського Хлібопродукту" (ФОТО)
Ветоліт комранії Косюка розбився у Києві

Сьогодні, 6 вересня, на Трухановому острові упав вертоліт Eurocopter EC145, який належить ПАТ "Миронівський Хлібопродукт", засновником якого є мільярдер Юрій Косюк

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу поліції Києва, інформація про падіння вертольота на Трухановому острові у чергову частину Дніпровського управління поліції надійшла о 07:22.

На місце події відразу направили наряди поліції, рятувальників та лікарів.

Двох пілотів, які були на борту, 1956 р.н. та 1948 р.н., госпіталізували. За попередньою інформацією лікарів, у них тілесні ушкодження середньої тяжкості. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2  ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. У рамках розслідування будуть проведені всі необхідні слідчі дії, у тому числі експертизи, для встановлення обставин і причин падіння вертольота.

За даними видання ТСН, що впав вертоліт належить агрохолдингу МХП (ПАТ "Миронівський хлібопродукт"). Цю інформацію повідомив голова правління компанії Юрій Косюк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: